Bälinge IF 3

Referat: Dalkurd FF U17 - Bälinge IF Junior

Då har vi gjort vår första match 2019

På kort varsel får vi ihop en bra trupp och ställs mot Dalkurd U17 i snöblask på Ärentuna IP.

Matchplanen var klar - vi ligger rätt i positionerna och ställer om när tillfällen ges. I första halvlek ligger vi rätt, däremot så lyckas vi inte i omställningarna. 0-0 i paus efter bollinnehav 80-20 för Dalkurd; det märks att vi inte har spelat match på 6 månader...

I andra halvlek fortsätter vi bra och ligger lite högre i presspelet; visst skapar vi några halvchanser men det öppnar upp ytor för Dalkurd. 1-0 kommer efter 60 minuter, vi fortsätter gnugga på men efter 2-0 runt 70:e tappar vi helt ork och positioner och matchen slutar 4-0.

Ingen rolig match för motståndarna - vi ligger bra och kompakt så länge vi orkar med det. Vi tar med oss första 70 och gratulerar motståndarna till segern.